diensten

Hellemons Recruitment richt zich op de bemiddeling van professionals vanaf hbo-level, voornamelijk binnen finance, sales en HR. Zowel voor vaste als voor tijdelijke posities (zzp). De dienstverlening richt zich daarbij op werving en selectie en de bemiddeling van freelancers. Hellemons Recruitment is actief is uiteenlopende branches, maar heeft door de jaren heen een groot netwerk en expertise opgebouwd binnen de facilitaire sector.

werving en selectie

De beste professional voor de vacante positie bij de klant, dat is de belofte van Hellemons Recruitment. Voor het bemiddelen van finance, sales en HR-professionals is Hellemons Recruitment een betrouwbare en daadkrachtige partner. Nadat in kaart is gebracht aan welke criteria de professional voor de vacante positie moet voldoen, vindt een actieve en gerichte search plaats. Een hoog tempo in het proces en daadkrachtige en voortvarende aanpak zijn daarbij kenmerkend.

freelance bemiddeling

Hellemons Recruitment investeert intensief in de contacten met zelfstandige finance, sales en HR-professionals en gaat bij voorkeur langdurige samenwerkingen aan. Dit vanuit de overtuiging dat hierdoor sneller kan worden geschakeld wanneer klanten naar die ene professional op zoek zijn.

Voor aanvang van de opdracht worden heldere afspraken gemaakt over de samenwerking. Zowel met de klant als met de professional. En vanzelfsprekend houdt Hellemons Recruitment gedurende de opdracht nauw contact om betrokken te blijven bij de voortgang.

Er wordt gewerkt met door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten.

fact

Binnen vijf werkdagen ontvangen klanten doorgaans al de profielen van minimaal twee geschikte professionals