over HellemonsRecruitment

Aangenaam, ik ben Jorrit Hellemons. Al vrijwel mijn gehele loopbaan, ruim 25 jaar, ben ik in verschillende recruitment- en managementfuncties werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Met Hellemons Recruitment help ik organisaties bij de invulling van hun uiteenlopende posities. Tijdens de afgelopen jaren heb ik met Hellemons Recruitment een netwerk en expertise opgebouwd binnen de facilitaire sector. Om die reden is besloten hier een apart label voor op te richten.

mijn aanpak

Hellemons Recruitment is onderscheidend door een persoonlijke en daadkrachtige aanpak. Korte lijnen met klanten en een intensieve relatie met professionals in de markt zorgen ervoor dat er gericht en snel kan worden gehandeld.

de vacature of opdracht

Tijdens een persoonlijke ontmoeting vindt een verdieping in de organisatie en in het gezochte profiel plaats. Bedrijfscultuur, kerntaken van de functie, harde en zachte criteria, competenties, doelstellingen en arbeidsvoorwaarden. Het komt allemaal aan bod. Want dat is nodig om de best passende professional voor de klant te vinden.

de search

Hellemons Recruitment kiest voor een actieve aanpak, vanuit de overtuiging dat de beste professionals meestal in een andere baan zitten. Dat betekent dat naar hen op zoek moet worden gegaan, in plaats van andersom. Via netwerken, een uitgebreid kandidatenbestand en via social media. Zorgvuldig maar voortvarend.

de selectie

Na een eerste telefonische selectie worden potentieel geschikte kandidaten uitgenodigd voor een gesprek. Een stevig interview waarin wordt ingegaan op persoonlijkheid, kennisniveau, competenties, potentie, ambitie en motivatie. In een latere fase in het traject worden referenties gecheckt.

de introductie

Enkel passende kandidaten worden geïntroduceerd, voorzien van een heldere toelichting en advies. Binnen vijf werkdagen. Dat zijn altijd minimaal twee kandidaten. Een keuze uit één is immers geen keuze.

de aanname

Bij aanname vindt bemiddeling plaats en wordt contact met de professional onderhouden totdat deze is gestart.

no cure, no pay

Hellemons Recruitment werkt op basis van ‘no cure, no pay’. Bovendien krijgen klanten voor de eerste vier maanden een heldere terugbetalingsregeling voor het geval de professional onverhoopt niet blijkt te voldoen of het dienstverband beëindigt.